Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rebarborový džem s ananasem
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Kakaovo-tvarohový dort
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Adžika masovo-zeleninová směs
Bramborové placky (nejen) se zelím
Smažený řapíkatý celer
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše