Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuře s paprikou a olivami
Výborná ořechová bábovka
Tvarohová štola s rozinkami
Plněné žampióny speciál
Pečené plněné papriky
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Snadná a rychlá hrachová polévka
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake