Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nepečený jogurtový dort
Palačinky plněné špenátem
Ďábelská směs na topinky
Medové perníčky od babičky
Nakládaný pivní Hermelín
Kokosová bábovka s kefírem
Zeleninový salát s balkánským sýrem
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Máslo s medvědím česnekem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky