Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí chléb s pivem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Bramborové krokety III.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Hermelín v listovém těstíčku
Žemlovka s tvarohem a jablky
Levná a rychlá bábovka
Barevný kuskusový salát
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Ořechové řezy s vločkami
Pudinkové pokušení
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek