• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobrušská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrušská pomazánka

autor: jakarta
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrušská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • 3
      ks tavený sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce natvrdo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžička kečup - jemný
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme se sýrem do pěny, přidáme strouhané vejce (já dávám dvě) a strouhanou cibuli. Lehce promícháme a na závěr vmícháme do pomazánky kečup. Samozřejmě osolíme. Pokud se vám zdá pomazánka moc hustá, zředíme kapkou mléka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veganská budapešťská pomazánka

Veganská budapešťská pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 6. 2012 13:18

    Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)

  • Stouri | 22. 11. 2010 13:59

    Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.

  • Stourascova | 22. 11. 2010 13:56

    :'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S

  • Stourascova | 22. 11. 2010 13:55

    :'( <:-)

  • Alexandra Daňková | 31. 5. 2009 12:55

    moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení

  • lucka | 3. 1. 2007 16:38

    cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem

  • Anonym | 19. 12. 2006 22:18

    Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.

  • Magda | 19. 12. 2006 08:44

    Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.

  • Ivana Nedbalková | 18. 12. 2006 13:57

    Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.

  • Miroslava Severová | 18. 12. 2006 12:21

    Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Máslo Mléko Sůl Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

79
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
18
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
18
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
17
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Dobrota z alobalu
Dobrota z alobalu
Dobrota ze sojového suku
Dobrota ze sojového suku
Dobroučká kuřecí pomazánka
Dobroučká kuřecí pomazánka
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý makovec
Dobrý makovec
Dobrý perník
Dobrý perník
  • Recepty.cz
  • Dobrušská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact