• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobré rychlé řezy
Napište svůj komentář k receptu

Dobré rychlé řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobré rychlé řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • Poleva
    • 1
      hrnek ořechy vlašské nebo lískové - dle chuti
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 125
      g máslo
    • 3
      lžíce kakao
    • 8
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme celá vejce, hrnek cukru a šlehačku, přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva.
2
Pečeme asi na 170 °C, na hotový horký koláč natřeme směs z rozpuštěného másla, cukru, kakaa, mléka a umletých ořechů.
3
Vložíme zpět do horké trouby a chvilku necháme zapéci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Dobré ořechové pečivo

Dobré ořechové pečivo

Dobré kuře na paprice

Dobré kuře na paprice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Janiková | 17. 7. 2009 18:33

    Výborné, dnes jsem je dělala a je to mňamka.....

  • Simona Štanclová | 22. 2. 2007 16:45

    Opravdu výrobné, ale na polevu jsem dala jenom 3 lžíce cukru a byla dost sladká.

  • ancar k. | 16. 2. 2007 20:56

    je to celkem dobré ale nic moc

  • silvie H. | 19. 1. 2007 06:03

    Vas moucnik se mi narame povedl...zkousela jsem ho teda prvne, ale nema chybu. Je krasne nadychany, jemny a jen se rozplyva na jazyku a priprava trvala snad jen 15 min. ..proste zadna narocna prace kolem peceni, tohle zvladne kazdy zacatecnik. Takove nadychane buchty se musi jen dele mixovat, nic vic to nechce.

  • Lucie K. | 15. 11. 2006 14:35

    Děkuji Petře H.za pochvalu,potěší...U nás je také oblíbeným moučníkem,jinak piškot bude určitě ještě nadýchanější,když dáme do těsta pouze žloutky a bílky přimícháme až nakonec.

  • Tereza | 30. 10. 2006 13:12

    chuťově jakž takž, ale moučník hodně suchý

  • Petra H. | 28. 10. 2006 09:39

    Výborný rychlý moučník, nadýchaný jako peřinka. Zkoušela jsem ho už 3x a pokaždé se výborně povedl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Sushi s lososem

Sushi s lososem

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Jablečný závin z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
11
Rychlé podmáslové lívance z robota
Rychlé podmáslové…
9
Kremrole paní Čermákové
Kremrole paní Čermákové

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Dobré rychlé řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact