• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Divoká sekaná
Napište svůj komentář k receptu

Divoká sekaná

autor: jana Matěásková
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Divoká sekaná
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Sekaná
    • 1
      kg mleté maso smícháme hovězí a vepřové
    • 3
      ks vejce žloutky zvlášt a z bílků sníh
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka 1 sáček
  • Omáčka
    • 1
      ks pivo
    • 5
      ks nové koření kuliček
    • 5
      ks pepř celý kuliček
    • 1
      lžička tymián
    • oregáno nebo koření na divočinu
    • med
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na sekanou spojíme a vytvarujeme šišku, potřeme vodou a dáme do pekáče pod pokličku péct.
2
Po 1 hodině: slijeme vypečený tuk a přidáme ingredience na omáčku: 1 pivo, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře, lžičku tymiánu, oregáno nebo koření na divočinu.
3
Sekanou potom potřeme medem umíchaným se sladkou paprikou. Dáme na 1/2 hodinky péct bez pokličky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Divoká kachna na pomerančích

Divoká kachna na pomerančích

Sekaná v županu II.

Sekaná v županu II.

Sekaná s houbami a špenátem

Sekaná s houbami a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomáš V. | 20. 9. 2015 19:43

    Sekaná je moc dobrá, ale tak hnusnou omáčku jsem nikdy neměl a to mám pivo moc rád!!!

  • frak | 23. 1. 2015 16:47

    ž e vy máte nerada pivo...? :-)

  • siko | 15. 5. 2014 12:07

    nebylo to ani trochu chutné.

  • Ladia
    Ladia | 17. 10. 2010 15:46

    Tady taky, nejasné označení množství: 1 ks česnek, to je palička nebo stroužek? 5 nové koření, čeho?? =-O

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 15:03

    Před časem jsem dostal mletou z divočáka a hledal jsem vhodný recept.Musím říct,že nás to moc neoslovilo,nejsme zvyklí na takové chutě,ale sestra byla k neudržení:-).Tak alespoň za ní posílám 1.Co si pamatuji,toho piva nebylo třeba tolik...

  • Electra Magios | 7. 2. 2009 16:23

    tak jsme dneska už nevěděli, co k obědu, tak jsem vyzkoušela tento recept...musím říct, že jsem si na sekané tak moc nepochutnala ani nepamatuju...fakt výborné a doporučuji všem...díky...El

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kmín Majoránka Med Mleté maso Nové koření Oregáno Paprika - sladká Pepř celý Pepř mletý Pivo Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Hummus II.

Hummus II.

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Melounový salát

Melounový salát

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 24. 10. 2025: Kdo zazáří v práci a koho čeká náročný rozhovor?

Denní horoskop na pátek 24. 10. 2025: Kdo zazáří v práci a koho čeká náročný rozhovor?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Psychický kolaps Vilmy Cibulkové (62): Zásah policie a záchranky!

Psychický kolaps Vilmy Cibulkové (62): Zásah policie a záchranky!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Dírkovaný koláč
Dírkovaný koláč
Dírovaný koláč
Dírovaný koláč
Divoká kachna na pomerančích
Divoká kachna na pomerančích
Dobošův dort
Dobošův dort
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá pizza
Dobrá pizza
  • Recepty.cz
  • Divoká sekaná
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact