Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Šumajstr
Domací houstičky
Zavařenina z višní a ořechů s…
Bramborová buchta slaná
Těsto na italskou pizzu
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Borůvkový dezertík I.
Staročeská nádivka
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek