• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Devil eggs
Napište svůj komentář k receptu

Devil eggs

autor: Kukajda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Devil eggs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks vejce
    • hořčice
    • 2
      lžíce majonéza
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika červená na posyp

Postup přípravy receptu

1
Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlé rozkrojíme na půlku a vyjmeme žloutek tak, aby nám zůstal neporušený bílek. Žloutky umícháme s majonézou a podle chuti přidáme plnotučnou hořčici. Uděláme takovou jakoby kaši, kterou pak plníme uvařené bílky a nakonec posypeme červenou paprikou.
2
Velice rychlé pohoštění.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 3. 10. 2007 07:46

    Je to tak, Daniello. Ale zkuste na to upozornit a najde se dost těch, co vám ukousnou hlavu. Lucie, je to v silách přispěvatelů, i když samozřejmě někdy se to nepodaří. Chce to jen chtít a dát si tu práci - je to snažší než vypsat celý recept! To není žádné pomlouvání ani čepýření se, už jsem to vysvětlovala mnohokrát - jde jen o to chtít něco dělat lépe!!

  • Daniella O. | 2. 10. 2007 21:24

    Di,musim s Vami naprosto souhlasit. Vcera jsem hledala nejaky recept podle ingredienci a vyjelo mi snad 5 nebo 6 uplne stejnych, akorad,ze nekdo daval cesnek a nekdo cibuli. Procist to vsechno mi zabralo vice casu,nez samotne vareni.

  • Lucie Kopecká | 2. 10. 2007 21:20

    Není v moci ani samotné paní Kovářové prostudovat všechny recepty a zjistit, jestli náhodou už nezveřejnila ten samý nebo dost podobný, natož aby to dokázal občasný přispivatel. Pokud autorce pokrm chutná a má pocit, že by mohl zaujmout i třeba jen pár lidí, tak proč ne.

  • Di | 2. 10. 2007 11:00

    Lucie nejde o jednodušší recept, ale o to, že recept tu už je, možná jen ne pod tak cizokrajným názvem. Takže stále stejný problém - možná by měli mít více ohledu ti, co sem vkládají stále tytéž recepty,ale vymýšlejí jim čím dál tím více atraktivní názvy. Kdo se v tom má orientovat?

  • Lucie Kopecká | 1. 10. 2007 22:27

    A je to zase tady, jeden jednodušší recept a vy se zase sesypete jak rozčepýřené ..., schválně, kdo víc pomluví. Jak bylo již mnohokrát řečeno, tyhle recepty jsou i pro začínající kuchařky, tak proboha mějte trochu ohledy a hned nekritizujte

  • Lenka | 27. 9. 2007 14:59

    Nataso, nevim, co jste myslela tim, ze se cesi nezaprou...Nikdo Vas prece neurazel a navic musim dat vsem za pravdu. Petra ma pravdu, ze tam patri horcice Dijon a musi se uslehat krasne do hladka, Jana ma pravdu, ze se dostanou koupit v kazdem levnem bufetu a Anonym zase v tom, ze jsou to ta nejobycejnejsi plnena vejce. Mate pravdu, ze je to rychle pohosteni, ale ja bych navsteve radeji pripravila neco lepsiho, i kdyz mozna malinko casove narocnejsiho.

  • Natasa Hale | 26. 9. 2007 20:33

    Koukam, ze se cesi nezaprou.....

  • Anonym | 26. 9. 2007 15:05

    Po pravdě řečeno pod tímto názvem se skrývají docela obyčejná plněná vejce, která se tu běžně připravovala možná dávno před tím, než autorka sama spatřila světlo světa.

  • Anonym | 26. 9. 2007 13:55

    Možná proto, že většina z nás je v Americe na každém rohu neochutnala...

  • Jana | 25. 9. 2007 21:04

    Nechapu, proc ten podpis autorka receptu, kdyz se tyhle vejce v americe prodavaji na kazdem rohu???

  • Petra | 25. 9. 2007 20:52

    Tento recept uz tady je pod nazvem Plnena vejce od pani Lady Kovarove, jenom trochu pracnejsi, ale je mnohem chutnejsi. Do Devil eggs se navic nadava plnotucna horcice, ale horcice Dijon, protoze je pikantnejsi. Ze zloutku se nedela jakoby kase, ale musi se krasne uslehat do hladka a potom se daji bilky krasne plnit treba plastikovym pytlikem s ustrizenym ruzkem. Kdo chce, muze ozdobit petrzelkou nebo pazitkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Majonéza Paprika Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Chlebové "lasagne"

Chlebové "lasagne"

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

42
Bramborový koláč s rozmarýnem
Bramborový koláč s…
27
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Čočková polévka s…
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Polévka z červené čočky
Polévka z červené čočky

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Trans zpěvačka Kim Petrasová odhodila zábrany: Nahá a blyštivá!

Trans zpěvačka Kim Petrasová odhodila zábrany: Nahá a blyštivá!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

  • Recepty.cz
  • Devil eggs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact