• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2,50
      kg jablka vykrájená
    • 0,50
      kg cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,75
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Vykrájená jablka nakrájíme na menší kousky a s vodou rozdusíme. Přecedíme a rozmixujeme. Ve šťávě uvaříme pudink a vychladlý zamícháme do rozmixované směsi a přidáme cukr. Důkladně promícháme a plníme do skleniček, sterilujeme při 80 °C asi 20 minut. Pokud chceme udělat jinou příchuť, je možné přidat kompot nebo syrové ovoce, které je však nutné rozdusit spolu s jablky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dětská jablečná přesnídávka

Dětská jablečná přesnídávka

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ančovíčká | 12. 3. 2014 12:35

    ja tam nedavam vodu ale vodku 5/7 la je to víbrne doporucuji z pozdravem Ančovíčká..... <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • nama | 20. 6. 2013 08:10

    Výborná ! Dělala jsem pouze z jahod a je voňavá a strašně chutná :) pak jsem zavařila v troubě, protože nemám zavařovací hrnec. už se těším až dozrají meruňky a broskve :) dávám 1 a díky za recept ;)

  • Majka Rončáková | 5. 10. 2009 10:29

    Taky nepřidávám pudink, nedusím je, rozmixuji, přidám vanilkový cukr, nebo krupicový, dám do skleniček a steriluji. Pokud se nesní vydrží i několik let.

  • hana Valentová | 3. 10. 2009 16:20

    Tak broskvová se mi velice povedla a teď se chystám na jablečnou a zas mám dilema s tím pudinkem, dát či nedát, mám to pro syna, je mu teprve měsíc, takže konzumovat to bude až za 5měsíců a bojím se, aby se mi to nezkazilo.

  • zdenka supolova | 1. 9. 2009 13:52

    Takhle dělám přesnídávku několik roků,ale teda dávám jen 1/4kg cukru a bohatě to stačí.S pudinkem je to podle mě chutnější a má to i hezčí barvu a není tam vůbec cítit,tak se nebojte.Dneska chci zkusit jablka a maliny,mám hodně mražených.Vychlazená je báječným osvěžením,kam se hrabe kupovaná.

  • A B | 18. 8. 2009 12:32

    dělávám každý rok, cukr dávám podle chuti, do hotové dám trochu citr. šťávy. Dělám jablečnou, meruňkovou, broskvovou (ty oloupu), buď zavařím do skleniček, nebo taky nechám v malých kelímcích zmrazit. Puding nedávám.

  • Klára Keselyova | 17. 8. 2009 21:59

    Čo sa týka broskýň, ja by som ich olúpala

  • hana Valentová | 17. 8. 2009 21:03

    chci dělat přesnídávku z broskví, nevíte, musím je loupat??? a pudink teda asi dávat nebudu, jak to tady tak čtu, snad to nebude příliš řídké..

  • Lucie Sedláčková | 15. 9. 2008 09:53

    Já dělám přesnídávky zásadně bez cukru (pokud potřebuji přisladit, tak glukopurem)... jednou jsem zkoušela ten puding a nebylo to vůbec dobré... ale záleží na tom, co komu chutná... mě přijde strašně moc 0,5kg cukru na 2,5kg jablek

  • Anonym | 12. 5. 2005 15:37

    ..dělám z čehokoliv a bez pudinku,dokonce i z banánů.Pro staršího vnoučka plním do kelímků od jogurtu,dám zmrazit do mražáku a má výtečnou ovocnou dřeň.Pro mimino bych ten pudink nedávala.

  • Anonym | 11. 5. 2005 17:17

    Přesnidávku dělám už skoro 20 let, ale hlavně jablka poctivě oloupu, cukr dám dle chuti, raději méně, vody jen trošku, aby se jablka nepřipalovala, potom sama pustí šťávu a vůbec nepřidávám pudink! A je to skvělé!

  • gabina | 4. 4. 2005 23:55

    tato přesnídávka se dá dělat z jakéhokoliv ovoce

  • Hedvika Mikolášová | 24. 3. 2005 18:19

    Milá Ladko chtela bych se zeptat,kdybych chtela delat pouze merunkovou prichut,take tam musim dat jablka.Předem děkuji Mikolášová

  • abu | 22. 10. 2004 19:43

    Petro, asi byste se měla poradit u dětské lékařky. Hodně záleží na tom, co váš synek jí doteď. Ale jestliže mu dáváte už ovocné šťávy a zeleninové polévky, může i přesnídávku. Jsou totiž 6 měsíční děti ještě plné kojené a tam je třeba začít pouze šťávou.

  • Petra Jindrová | 22. 10. 2004 17:30

    Dobrý den,tento recept taky znám,ale nevím od kdy se může podávat.Mame plno jablek ze zahrádky,tak to chci nejak využít.Mému synovi je 6 měsíců.Děkuji za odpověď.

  • Zuzana Machalová | 2. 10. 2004 14:57

    CHtěla bych poprosit o zaslání receptu na Jablečný mošt (znama ho dělala bez sterilováni ale už nežije a recept nemám) pokud ho nemáte k nabídnutí spokojím se i se sterilovaným Předem děkuji Machalová

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Zdravě i chutně Ostatní Ovoce Zavařování a nakládání Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Zavařování Mixování Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

46
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
23
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…
11
Rýžovo-jablečný nákyp
Rýžovo-jablečný nákyp

Zajímavé články

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
AHA.cz Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Bydlení missky a vítězky Prostřeno! Kristýny Škodové: Pokojíček sdílí se sestrou!

Bydlení missky a vítězky Prostřeno! Kristýny Škodové: Pokojíček sdílí se sestrou!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact