• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
Napište svůj komentář k receptu

Dětská jablečná přesnídávka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská jablečná přesnídávka
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 1,50
      kg jablka
    • 150
      g cukr
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme. Rozmixujeme. Pudink smícháme s trochou vody. Vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme. Sterilujeme obvyklým způsobem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucík Muffínek
    Lucík Muffínek | 26. 3. 2016 17:16

    Výbroný recept :-) moc mi chutná, ale dala bych meně cukru ;-) jinak vynikající <3 <3 lepší nez kupovane :-) :-[

  • Elza | 6. 3. 2016 09:34

    Nevidím důvod, proč přidávat cukr. :-\ Úžasně chutná i bez pudingu, jenom jablíčka. ;-) :-)

  • Violett | 21. 3. 2015 16:57

    Nejsem sama kdo tak dělá! :3 :) Je to tak nejlepší :)) <3

  • Simona | 16. 1. 2015 21:35

    Holky, mě se nikdy nekazí. Skleničky po umytí dávám do mikrovlné trouby asi na cca 5 minut, normálně jako bych ohřívala jídlo, pozor, sou pak horké. Cukr sem ted nedala ale jeden pytlik vanilkače na vuni ano. Malymu chutna, dávám s piškotem od 7 měsíce :)

  • dcludy | 11. 1. 2015 18:39

    Výborný recept!

  • Jája | 9. 9. 2014 10:22

    Nepodlévám vodou, jablka pustí štávy dost. Povařím, rozmixuju, propasíruju, trochu přisladím a zavařím. Pudink už nedávám, mám tak čistou jablečnou dřen.

  • bl | 14. 9. 2013 23:00

    to se mi nezdá - určitě bych to mimčovi dávala později než od 4M. Je tam pudink a navíc se nemá doslazovat. Pro úplná mimina stačí samotné ovoce

  • profimak | 3. 3. 2013 21:29

    Výborná přesnídávka :-)

  • ........ | 21. 1. 2013 10:33

    od 4 mesice

  • Katka0501 | 23. 10. 2012 07:26

    včera večer jsem vařila, pro nás dospělé jsem přidala i skořici, ještě horká, byla výborná :-) skleniček jsem měla 9, z toho 8 větších a 1 menší. Cukru jsem ani tolik nedala, ale měla jsem dost sladká jablka. ;-)

  • petra | 7. 10. 2012 22:04

    od kolika měsíců se smí podávat tato domácí?děkuji

  • Ila | 15. 9. 2012 20:28

    Samozdřejmě,že se pudink musí rozdělat s vodou a ne s mlékem

  • Esleranda
    Esleranda | 27. 7. 2012 21:04

    Já pudink také nedávam. Zahušťuji syrovým bramborem, který nastrouhám na jemno a pak dusím společně s nastrouhanými jablky. Brambor tam po rozmixování vůbec není znát. Manžel se divil že tam vůbec něco takového je. :-D

  • klárča | 26. 1. 2012 19:03

    super děkuji za recept :-)

  • janako | 10. 11. 2011 20:54

    Aby se přesnídávky či marmelády nekazily, tak umyji víčka a 10 min.je nechávám ve vodě vyvařit.Také v konvici převařím vodu a horkou ji naliji do skleniček těsně před tím, než tam naliji přesnídávku či marmeládu. Bacha, skleničky pálí. Vodu vyliju a ihned naliji přesídávku, zavíčkuji a otočím víčkem dolů. To tak i víčkem dolů skladuji. A mohu říci, že neznám zkaženou marmeládu či přesnídávku. :-)

  • M. | 7. 11. 2011 16:11

    Pudink se nikdy nesrazí, když se rychle při nalití do jablek rozmíchá.

  • Terezka857
    Terezka857 | 7. 11. 2011 16:02

    Dnes jsem přesnídávku zkoušela a teda nevím, jestli jsem něco udělala špatně, ale pudink se v rozmixovaných jablkách srazil a tím vznikly nepěkné hrudky. Jinak je recept dobrý, jen ten pudink příště asi vynechám.

  • Iveta | 18. 10. 2011 11:47

    Přesnídávka výborná,ale mám jen 5 skleniček. Nevím jak se vám povedlo 12.

  • Yveta | 6. 9. 2011 11:11

    Prosím Vás jak jste dělala přesnidávku z mrkví?Jablka z mrkví?

  • Michaela Strnadová | 12. 11. 2009 20:21

    Tak já jí dělala: 1kg hrušek a 0,5kg jablek, voda i pudink ve stejném poměru ale bez cukru. Ve stejném hmotnostním poměru švestky:jablka a v obráceném- jablka:ostružiny. Malá se po ní může utlouct, dávám jí i do kaše, míchám s bílým jogurtem, samotnou. Příští rok ji budu dělat s lesním ovocem, jahodami. Děkuji za recept!!!

  • martina tesarova | 23. 9. 2009 22:03

    doporucuji misto cukru pridat zelirovaci cukr a misto pudinku s jablky rozvareny banan.Nejen jeto zdravejsi ale muze se podavat i detem v od 3.mesicu. Deti jine presnidavky nechteji.

  • miroslava teclova | 22. 9. 2008 20:50

    zapomela jsem napsat ze vse rozmixuji pote dam do sklenicek

  • miroslava teclova | 19. 9. 2008 22:30

    dělala jsem přesnidavku bez pudinku jenom jsem vše 20min povařila prudce zchladila dala do skleniček 20min vařila nechala zchladit nic se nekazi davam od 6 měsiců

  • Klára | 11. 5. 2008 22:47

    Moc nám chutnají. Zkoušela jsem i jiné příchutě (jahody, banán, borůvky, mrkev a hrušky). Jedině banánová nám moc nechutnala. A jelikož máme domácí sladká jablíčka, tak ani ten cukr nepřidávám a i tak jsou výborné. A problém s kazivostí nemám. Nemůže to být sklínkami?

  • Tereza Jiráková | 2. 3. 2008 18:30

    Chtěla jsem se zeptat zda mohu tuto přesnídávku dát i 6měs.miminku,když se do ní dává pudink.Díky za odpověd

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:32

    Přesnídavky jsou skvělé,akorát po zavaření se mi začali kazit. Mužete mi poradit, jak to příště udělat aby se nekazily nebo co mám proti plísní dodávat do skleniček?

  • ailischka | 4. 7. 2007 04:19

    Dávám 250 ml vody, 2 pudinky, vařím v tlakovém hrnci asi 10 min., jablka neloupu, ve slupce je vlákniny kterou děti potřebují, pokud jsou dobré švestky povařím je s jablky. Výsledek výborný, člověk má pocit, že dává dětem něco zdravého.

  • Renata Kolářová | 2. 2. 2007 09:26

    Přesnídávka se mi také osvědčila, přidávám zase jakýkoliv ovocný kompot.

  • Alena | 11. 5. 2005 20:42

    Doporučuji přidat místo čáti vody pyré z ovoce (maliny , borůvky a jahody jsou dokonalé) a stejnou příchuť pudinku. Získáte přesnidávky jakékoliv příchutě. U nás je velmi oblíbená kombinace malin a čeného rybízu (v poměru 3:1). Pochutnaji si nejenom děti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Ovocné
Pokrmy Ostatní Pro děti Z ovoce Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Mixování Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený kapr

Smažený kapr

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Jednoduché tiramisu

Jednoduché tiramisu

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Banánové placičky / palačinky

Banánové placičky / palačinky

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

37
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact