Dědovy pikantní brambůrky
Dědovy škubánky na slano
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Supr, lepší topinky jsem nejedla, ale místo koření na pizzu jsem zkusila provensálské bylinky a taky super
Supr recept. Já jsem nahradila koření na pizzu provensálskými bylynkami. Měla jsem je 2 dny po sobě k večeři a vážně si je nemohu vynachválit. 8-)
Supr, supr, supr topinky. Já obměnila koření za provensálské bylinky. Měla jsem to k večeři 2 dny po sobě. Doporučuji všem. 8-)
Je to výborný, děkuji za inspiraci :-[ 8-)
Super papčo a jde to i bez kečupu a koření.
Dobrý nápad, to určitě vyzkouším :-D
Drůbeží játra mojí mámy
Hamburger úžasné chuti
Berlínské řezy II.
Bůčková roláda v alobalu
Bábovka olejová II.
Obrácené řízky na zelenině
Bramborovo - květáková polévka s…
Kapustová polévka s vločkami a…
Salát z červeného zelí IV.
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky