• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dalmatské čufty II.
Napište svůj komentář k receptu

Dalmatské čufty II.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dalmatské čufty II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso - míchané
    • 1
      ks houska
    • 1
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 30
      g máslo
    • 20
      g hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g zeleninové lečo
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce smetana
    • paprika - sladká
    • citronová šťáva
    • 1
      špetka cukr
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Housku nakrájíme na plátky zvlhčíme mlékem, dobře rozmělníme a vmícháme do mletého masa. Přidáme vejce, polovinu mouky, pepř, papriku a sůl. Z těsta utvoříme osm válečků, které opečeme ze všech stran na oleji a vyjmeme. Olej slijeme a na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme moukou a osmažíme. Zalijeme horkou vodou a smetanou a povaříme.
2
Po chvíli přidáme lečo, okapaný hrášek, drobně krájenou okurku i kečup. Krátce povaříme, omáčku přisladíme, ochutíme citronovu šťávou a vložíme čufty. Vše společne prohřejeme, ale už nevaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dalmátské čufty

Dalmátské čufty

Dalmátské čufty trochu jinak

Dalmátské čufty trochu jinak

Pikantní čufty

Pikantní čufty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Luboš Zindulka | 6. 1. 2010 13:32

    Zdravim, tak jdu prubnout tento recept, dlouho jsem čufty nejedl, tak snad se mi povedou.

  • Iveta Janatová | 11. 4. 2008 14:15

    Já k tomu dělám hoskový knedlík.Je to mňamka.

  • KaRa | 7. 4. 2008 07:55

    jemné máslové noky se k tomu hodí? jaké daší přílohy? děkuji..

  • KatkaR | 1. 9. 2007 11:17

    Také jsem to vyzkoušela, ale nějak se nám to zdálo bez chuti, asi jsem dala moc vody, tak jsem to dochutila kostkou masoxu a protlakem a pak to byla bašta, hlavně to masíčko :-)

  • Electra Magios | 28. 1. 2007 17:17

    teda...dneska jsem je vařila k obědu a opravdu jsme si mooooc pochutnali...byla to mňamka...dělala jsem je z pikantního mletého masa a opravdu to bylo moc moc dobrý...

  • Vladimír Staněk | 2. 8. 2005 20:49

    myslím si ,podle mych zkušeností,že čufty mohou mít i jiné tvary a není na závadu,když jsou pikantnější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Karbanátky
Maso Hovězí Mleté Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Chorvatsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Cukr Hladká mouka Houska Kečup - jemný Máslo Mléko Mleté maso - míchané Nakládané okurky Olej Paprika - sladká Smetana Sterilovaný hrášek Sůl Vejce Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Coleslaw salat

Coleslaw salat

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Filety po italsku

Filety po italsku

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Pivní sýr

Pivní sýr

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

419
Máslové řízky
Máslové řízky
354
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
224
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní
Hrníčková kynutá bábovka…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Dalmatské čufty II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact