• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ďábelské tousty - absolut super
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské tousty - absolut super

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské tousty - absolut super
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 5
      rostlinný olej 4-5
    • 250
      g hovězí maso Libové
    • 200
      g salám Gothaj
    • 330
      g zeleninová směs
    • 1
      ks cibule
    • česnek (prolisované) stroužky česneku
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka doporučuji Heinz
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez láku a zrovna tak nakrájené jako předchozí, drobně nakrájené feferonky (dle verze A až C). Přikryjeme, aby neoschlo.
2
Do druhé misky či talíře nameleme na mlínku na maso (v nejhorším případě musíme velice drobně nakrájet) - hovězí maso (drobné nakrájení všech surovin je kvůli tomu, aby po zakousnutí do toustu či topinky se zbytek směsi nerozkutálel a nespadl na koberec či do klína). Opět přikryjeme, aby neoschlo.
3
Na talířek či do mističky utřeme či prolisujeme česnek. Nakrájíme cibuli a připravíme veškeré zbývající ingredience. Maso dáme na zpěněnou cibulku, přidáme sladkou papriku, sůl a dusíme (mírný plamen). Nepodléváme, kdyžtak jen max. 1 lžičku (já ještě nikdy nemusel). V polovině (za cca 4 min). přidáme - 2 lžičky hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci worchesteru, 1/2 lžičky tabasca (či 1 lžičku pálivé papriky),utřený česnek a pepř. Rychle promícháme a než stačíme opět rychle zakryjeme poklicí. Když je maso měkké, přidame obsah mísy se salámem, moravankou a feferony. Promícháme, chvíli necháme přikryté prohřát (cca 4-5 min.) a odstavíme.
4
Recept udává: teplé se maže na topinky či opečenou veku - zdobíme nasekanou petrželovou natí. Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit na sucho veku (pár minut na 150 °C) namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte "hasící prostředky": pivo, víno, atd!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Novák | 18. 11. 2008 17:20

    Výborný...vřele tento recept doporučuji..sice hodně pálivé nemusim takže sem dělal verzi a. ale bylo to super....díky...

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí maso Kečup - jemný Paprika - sladká Rostlinný olej Salám Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Piškotová roláda s nutellou

Piškotová roláda s nutellou

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

72
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s…
31
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Klasické lečo
Klasické lečo
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Ďábelské tousty - absolut super
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact