• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské toasty - směs

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské toasty - směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 0,50
      kg cibule
    • 1
      ks česnek větší palička
    • 1
      kg vepřový bůček libovější
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve slané vodě s přidáním feferonky. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var. Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
2
Vydrží neskutečně dlouho - pokud je dříve nesníte, jsou vynikající na topinky a tousty. Také je to skvělá zásoba do rezervy pro případ nenadálých návštěv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • harry1 | 18. 1. 2013 06:50

    je to super ale je opravsdu lepsi buček upect a zeleninu podusit ,palivou papriku jsem nahradil sladkou 1 ku 1 s chilli

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2011 13:24

    ...bůček nevařím, ale peču, má mnohem lepší chuť, pak pomelu. Zeleninu melu rovnou syrovou a pak všechno povařím... Je vynikající na špagety a topinky...

  • saxana | 4. 7. 2007 16:40

    Zifka, ja zavaruji v troube uz roky. Pouzivam pouze 1/5l sklenice, aby se s nima dobre manipulovalo, troubu rozehreji na maximum, sklenice naskladam do vyssiho pekace, naspodek dam uterku. Zaliji horkou vodou a dam do trouby na 30 minut.

  • Jana | 28. 7. 2006 11:39

    Není zbytečné vařit bůček 1,5 h v papiňáku?Půlhodina by jistě stačila,zvlášť pokud se pak mele a ještě steriluje.Papriky,cibuli,rajčata a česnek bych podusila na pánvi,taková vařená cibule-fuj.Co se týče sterilování masových konzerv,je třeba je vařit opravdu na 100 st.,nejlépe 1 h,pak nechat 1-2 dny v lednici a znovu sterilovat stejným způsobem-tj.vařit 1h při 100st.Jinak se snadno může stát,že se zkazí.Moje tchyně takhle zavařovala maso po zabíjačce.

  • Žofia | 27. 7. 2006 14:31

    Má niekto skúsenosti sterilizáciiu v rúre, keď sa dávajú poháre do studenej rúre? - kompóty,maso ... na aký stupeň a ako dlho?Môže niekto poradiť, mne sa to proste nedarí.Preto prosím o pomoc, ďakujem.

  • H | 26. 7. 2006 22:21

    Moje matka říkala,že maso které se steriluje se musí dělat ve speciálních sklinkách s červenou gumičkou a sterilovat nejméně 2 hodiny. Je to opravdu nutné?

  • Radka A. | 12. 11. 2005 21:30

    Chtěla bych se k tomuto receptu zeptat: mají se rajčata před vařením loupat a vyndat z nich jadýrka? A jak je uvedeno, že se má zelenina uvařit v hrnci do měkka, tak to znamená ve vodě nebo jen "ve vlastní šťávě"? A feferonka se má také namlít spolu s bůčkem?

  • b | 9. 9. 2005 09:35

    Tak toto vyrábí moje mamka a pak na ní loudíme domů skleničky. Je to opravdu dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Feferonka Pálivá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Skrytý banánový koláč

Skrytý banánový koláč

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Pikantní salát s čočkou

Pikantní salát s čočkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

50
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
44
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
38
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Hvězda Ulice i Milionářů Petr Stach: Kvůli hejtrům zrušil sítě! Radši sbírá odpadky

Hvězda Ulice i Milionářů Petr Stach: Kvůli hejtrům zrušil sítě! Radši sbírá odpadky

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
Ďábelské fazole
Ďábelské fazole
Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact