• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelská pomazánka na tousty

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelská pomazánka na tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 750
      g cibule
    • 6
      ks feferonka
    • 500
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks luncheon meat
    • vepřové maso 1 konzerva
    • česnek 1 stroužek
    • 0,50
      ks deko balíčku

Postup přípravy receptu

1
Vše pomeleme, smícháme a vaříme 1 hodinu. Potom plníme do skleniček a zavařujeme cca 1 hodinu na 100 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská pomazánka z krabího masa

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 18. 1. 2011 11:10

    Už je to opraveno, díky za upozornění ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:53

    Chybí množství u vepřového masa ;-) .

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 17:51

    Luncheon meat nedávám,jen pomelu vepřové maso,které nejdřív upeču-je to chuťově mnohem lepší!

  • vladka kubalíková | 14. 10. 2008 11:42

    opravdu mňamka

  • Irena | 6. 9. 2007 13:29

    Ahoj,upečte maso a pomelte místo toho fujtajblu vepřového

  • eva,eva | 4. 8. 2007 21:08

    Dělám něco podobného a nakonec přidávám umletý turistický salám a umletou cihlu.

  • renata kolářová | 6. 2. 2007 15:57

    Prosím o radu, nevěřím kupovaným vepřovým ani hovězím konzervám, dají se prosím v tomto receptu nahradit jinak? (pečeným masem,vařeným nebo syrovým), poraďte mi. Děkuji

  • marie součkova | 8. 9. 2006 19:40

    je to vyborny recept opravdu vinikající

  • Zdena z JM | 4. 9. 2006 09:24

    Vyrábím různé zeleninové omáčky a ingredience buď mixuju nebo krájím na kostičky.Myslím si,že je to úplně jedno,záleží na tom,jestli chcete směs jemnější,tak vše umixujte nebo pomelte,když ji chcete mít hrubší,tak alespoň část nakrájejte na kostičky.Co se týká masa a sýra-já osobně dávám přednost jen zeleninovým směsím,pokud chci uvařit omáčku s masem,přidávám maso do zavařené zeleninové směsi až před použitím a zrovna tak i sýr.Tuhle pomazánku mám však vyzkoušenou i s masem a sýrem a opravdu se nekazí ani v obyčejných skleničkách od majonézy.Pokud nemámte důvěru k masovým konzervám, zkuste čerstvé mleté maso.

  • Petra Kučerová | 2. 9. 2006 18:25

    Překonzervovat konzervy? Dá se to přežít? Ráda bych to zkusila ale už konzervám moc nevěřím...

  • Zdenička | 23. 8. 2006 21:47

    Recept vypadá skvěle... Cibule se také mele nebo se může nakrájet na drobno, když se to vaří potom hodinu, člověk u toho mletí musí asi pěkně trpět :o) A dá se to zavažovat i bez sýra?Asi bych ho posypala až na tu směs před konzumací.. Děkuji za opověd.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 06:19

    Já jsem tuto směs zavařovala vždy do různých skleniček od dětské přesnídávky,majonězy apod.Nikdy se tomu nic nestalo.

  • H | 26. 7. 2006 22:33

    Zkoušela jsem tento recept a směs jsem dala do obyčejných malých sklinek od majolky a zavařila na 100 C . Ale potom jsem se dověděla, že na zavařování masa musí být jiné sklinky. Mám to otevřít a dát do jiných sklenic?

  • Jana | 26. 6. 2006 08:18

    Já nevím jak vy,ale já už masové konzervy nekupuju,jsou prostě nepoživatelné.Minule ji ani pes nechtěl.Zkusila bych s čerstvým mletým masem.

  • Petra Plevová | 24. 6. 2006 18:01

    Podobnou směs,ale bez sýru jsem dělala v loňském roce.Moc nám všem chutnala.Sýr máme rádi,takže se tentokrát budu ispirovat Vaším receptem.Mňam!Ráda vyzkouším i nápad paní Jany,jednoduchých a rychlých receptů není nikdy dost.

  • Jana Kutačová | 23. 6. 2006 11:49

    Tohle miluji,dělám z téhle směsi v kombinaci s rajským protlakem výbornou omáčku na špagetky..o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule DeKo Feferonka Luncheon meat Paprika Rajčata Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dezert Pavlova

Dezert Pavlova

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Jablkové řezy V.

Jablkové řezy V.

Salát Coleslaw alá KFC

Salát Coleslaw alá KFC

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Suši s rybou a zeleninou

Suši s rybou a zeleninou

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Čokoládové cupcakes

Čokoládové cupcakes

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
18
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Ďábelská pomazánka na tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact