• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový pekáč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový pekáč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory Syrové
    • cuketa
    • rajčata
    • paprika
    • uzené maso
    • žampiony
    • uzený sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vymažeme hluboký pekáč nebo zapékací misku. Klademe do něj takto vrstvy:
2
1. syrové brambory nakrájené na plátky posolíme, 2.vrstva: oloupané cukety nakrájené na slabé plátky, posypeme kořením 3.vrstva: plátky uzeného sýra, 4.vrstva: směs nakrájené papriky, rajčat, žampionů a uzeného masa. 5.vrstva: opět nakrájené cukety posypané kořením, poslední vrstvu tvoří plátky brambor posolené a vše zalité šlehačkou.
3
Pečeme v troubě. Tento recept jsem získala od své známé a trochu si ho upravila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Barevný pekáč

Barevný pekáč

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Elis | 7. 10. 2007 20:29

    Dneska jsme meli k obedu, moc dobre. Dala jsem i cibuli a cesnek a koreni gyros

  • Irena | 18. 7. 2007 10:19

    Skvělé!!! Celá rodinka si pochutnala, místo šlehačky jsem dala bešamel.

  • Lenka S. | 31. 5. 2006 14:14

    Trochu jsem si to upravila-nemela jsem cas, zajit do obchodu. Do 4. vrstvy jsem dala jen rajcata+sunkovy salam a misto uz. syra jsem dala obycejny. Bylo to bajecne..diky za inspiraci!!!

  • Renda | 28. 9. 2005 21:22

    Vyzkoušela jsem, přidala celou cibuli na kolečka nakrájenou a nemělo to chybu. Další den to navíc bylo ještě mnohem lepší. Musí se to ale opravdu hodně dlouho zapékat, aby se více vydusila šťáva z brambor i cukiny a zůstala jen tak zapečená smetana. Vřele doporučuji.

  • Lenka K. | 29. 8. 2005 19:51

    Podle mého názoru se cibulí nic nezkazí, naopak se jí může pokrm jen vylepšit. Recept vypadá zajímavě, vyzkouším.

  • monika | 22. 8. 2005 21:22

    Vzkaz pro paní Věru.Cibuli ani česnek nedávám,ale myslím si ,že cibulí by se určitě nic nepokazilo.

  • Věra | 22. 8. 2005 10:11

    Cibule se tam nedává nebo česnek ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Paprika Rajčata Šlehačka Uzené maso Uzený sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Kuře s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

85
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro…
27
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…
20
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
16
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
15
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Pohádka století S čerty nejsou žerty: Hvězdy se setkaly po 40 letech, díky Blesku!

Pohádka století S čerty nejsou žerty: Hvězdy se setkaly po 40 letech, díky Blesku!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact