• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové knedlíky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové knedlíky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g cuketa
    • 250
      g hrubá mouka
    • 5
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Oloupané cukety nastrouháme nahrubo, přidáme mouku, vejce, sůl, propracujeme a přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. Na silně pomoučněný vál tvarujeme knedlíkové šišky a vkládáme do vroucí osolené vody. Vaříme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Chlupaté cuketové knedlíky či halušky

Chlupaté cuketové knedlíky či halušky

Cuketové hody

Cuketové hody

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 5. 8. 2008 13:52

    Tak to jsem ráda,že chutnal a Hedviko,s tou mrkví to musí být úžasné.Letos ještě nemám cuketu,ale její využití se čí dál víc rozšiřuje.Laďko,já doufám,že to příště taky vyzkoušíme s tou mrkví,to musí být krása na stole!Zeleno-oranžový knedlík!

  • ladislava staffenová | 5. 8. 2008 11:02

    Dnes ho vařím k obědu,už jsem ochutnala a je výýbornýý :-))Cukety mám letos mraky,tak hledám kdejaké využití.Ještě nějaké masíčko a rodinka bude nadšená Jani,šup do oblíbených :-))))laďka jo a za 1

  • Jana Remková | 29. 3. 2007 09:02

    tento knedlík se dá opravdu použít úplně ke všemu,k čemu se knedlík podává.Přeji všem dobrou chuť.Autorka receptu

  • Jozef T. | 28. 3. 2007 00:24

    Dakujem.

  • Zdeňka | 27. 3. 2007 13:27

    A ještě lepší nápad než mistr kuchař jste měla Hedviko Vy,že jste se s námi o ten jeho podělila.Knedlíky vařím často,při nejbližšší příležitosti vyzkouším s mrkví.Dík.

  • Evangelina Ciprová | 27. 3. 2007 01:03

    Vypadá to velice zajímavě. Já moc kendlíky nedělám, i když je umím dobhře. Ale prostě o ně nestojíme. Ovšem tyhle rozhodně zkusím.Děkuji.

  • Hedvika | 26. 3. 2007 20:24

    U nás se také v sezóně cuket vaří "zelený knedlíky" a návštěvy nestačí koukat.:-))Ale běžně do jakýchkoliv kouskových knedlíků nastrouhám najemno mrkev a ony tam pak jsou takové jemné oranžové nitky,chuť to neovlivní,vypadá to krásně a já tvrdím,že povyšuji obyčejný český knedlík na světovou úroveň:-))Myslím,že jsem to pochytila někde v Apetitu od nějakého Mistra kuchaře:-))Fakt dobrý nápad.

  • Jaroslava Oumarová | 26. 3. 2007 18:05

    Jozefe, podle mne všude tam, kde byste použil klasický bramborový knedlík :-))

  • Jozef T. | 26. 3. 2007 15:04

    Zaujímalo by ma, k comu sa dá takýto "zeleninový" knedlík pouzit. Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Hrubá mouka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč

Boršč

Broskvový dort

Broskvový dort

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
44
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
32
Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou
Husí prsa plněná fíky s…
29
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Zemřel DJ Tráva (†60): Co prozradilo parte? Fanoušci jsou překvapení...

Zemřel DJ Tráva (†60): Co prozradilo parte? Fanoušci jsou překvapení...

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Cuketové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact