• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové karbanátky - utopenci

autor: Hapo
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové karbanátky - utopenci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nastrouhat a vodu vytlačit
    • 200
      g sýr tvrdý - nastrouhat
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička vegeta
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,30
      l ocet
    • 75
      g cukr
    • 13
      ks sacharín
    • 1
      ks nové koření kulička
    • 1
      ks pepř celý kulička
    • 1
      ks hřebíček
    • 1
      špetka hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Placičky nebo kuličky obalíme ve strouhance a smažíme. Na proužky nakrájenou cibuli proložíme karbanátky a spaříme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 9. 2006 13:16

    Může se to nechat uležet nebo taky zavařit do sklenic. Sacharin je umělé sladidlo v tabletách, dá se koupit v potravinách.

  • Anonym | 12. 9. 2006 13:51

    a to se pak nechá uležet a jí třeba za 3 dny studené opravdu jako utopenci nebo jsem to špatně pochopila? A ještě prosím , můžete mi poradit co jsou to ty sachariny a kde je můžu koupit? Děkuji moc za odpověď,ráda bych to vyzkoušela.

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:42

    jojo Jani...nechat odležet aspoň tři dny....v receptu mám pět, ale kdo by se na to jenom koukal,že?....:o)))

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 11:09

    Jsem sice masožrout,ale zeleninkou nikdy nepohrdnu.Asi se to taky musí nechat proležet nějakou dobu,co?To jste si na mě holky vymyslely týráníčko.Ach jo!Tchýně mi zase nabízela cukínu,já ji odmítla,ale teď vidím,že si pro ni budu muset zajet.Přemýšlela jsem,že vynadám on-line kuchařce,jelikož sem chodím tak přibližně půl roku a přibrala jsem 3 kila.No,ono se to asi nedá svést na kuchařku,budu s tím muset něco udělat.Ale jak,když je to tady samá dobrotka?:o)))

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:04

    Jéééjda...dámy tohle vřele doporučuji....také je dělám a jsou kvělé. A kdo není masožravec, tak má vyhráno dvojnásob....:o)))..dovolím si hodnotit za 1!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Cukr Hladká mouka Hořčičné semínko Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Sacharín Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sýr Vegeta Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Báječné špízy

Báječné špízy

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Třešňový závin

Třešňový závin

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

92
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Podvodnice
Podvodnice
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact