• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové karbanátky - utopenci

autor: Hapo
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové karbanátky - utopenci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nastrouhat a vodu vytlačit
    • 200
      g sýr tvrdý - nastrouhat
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička vegeta
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,30
      l ocet
    • 75
      g cukr
    • 13
      ks sacharín
    • 1
      ks nové koření kulička
    • 1
      ks pepř celý kulička
    • 1
      ks hřebíček
    • 1
      špetka hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Placičky nebo kuličky obalíme ve strouhance a smažíme. Na proužky nakrájenou cibuli proložíme karbanátky a spaříme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 9. 2006 13:16

    Může se to nechat uležet nebo taky zavařit do sklenic. Sacharin je umělé sladidlo v tabletách, dá se koupit v potravinách.

  • Anonym | 12. 9. 2006 13:51

    a to se pak nechá uležet a jí třeba za 3 dny studené opravdu jako utopenci nebo jsem to špatně pochopila? A ještě prosím , můžete mi poradit co jsou to ty sachariny a kde je můžu koupit? Děkuji moc za odpověď,ráda bych to vyzkoušela.

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:42

    jojo Jani...nechat odležet aspoň tři dny....v receptu mám pět, ale kdo by se na to jenom koukal,že?....:o)))

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 11:09

    Jsem sice masožrout,ale zeleninkou nikdy nepohrdnu.Asi se to taky musí nechat proležet nějakou dobu,co?To jste si na mě holky vymyslely týráníčko.Ach jo!Tchýně mi zase nabízela cukínu,já ji odmítla,ale teď vidím,že si pro ni budu muset zajet.Přemýšlela jsem,že vynadám on-line kuchařce,jelikož sem chodím tak přibližně půl roku a přibrala jsem 3 kila.No,ono se to asi nedá svést na kuchařku,budu s tím muset něco udělat.Ale jak,když je to tady samá dobrotka?:o)))

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:04

    Jéééjda...dámy tohle vřele doporučuji....také je dělám a jsou kvělé. A kdo není masožravec, tak má vyhráno dvojnásob....:o)))..dovolím si hodnotit za 1!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Cukr Hladká mouka Hořčičné semínko Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Sacharín Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sýr Vegeta Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný cop

Plněný cop

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Sladké oplatky

Sladké oplatky

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

19
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
15
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
12
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice
12
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact