• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cuketa z trouby
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa z trouby

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • olej
    • 150
      g anglická slanina nebo moravská, vahalova...
    • 4
      ks jarní cibulka
    • 2
      stroužek česnek
    • 350
      g cuketa mladá
    • 1,50
      ks rohlík - starší, nastrouhaný nebo drobně natrhaný
    • 120
      g sýr - Gouda, Eidam...
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk - zapékací mísu

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi s troškou oleje necháme zesklovatět pokrájenou bílou část cibulek s pokrájenou slaninou a nasekaným česnekem. Směs pak necháme vychladnout , osolíme, opepříme a smícháme s ní zakysanou smetanu a vejce.
2
Do mísy dáme drobně pokrájenou cuketu, nastrouhané starší bílé pečivo, sýr a nať z cibulek. Vše promícháme, přidáme smetanovou směs, dobře promícháme, nandáme do připravené zapékací mísy a dáme péct na 180 stupňů dozlatova.
3
Podáváme s bramborovou nebo zeleninovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvové hranolky z trouby

Mrkvové hranolky z trouby

Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

Zapečené cannelloni z trouby v…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 7. 2016 09:16

    Mňamka to byla :-*

  • Láchová | 8. 3. 2016 14:14

    Bylo to výborné a téměř bez námahy. :-)

  • Zuzka | 20. 1. 2016 07:49

    Výborná večeře! Děkuji za recept :)

  • Dana | 19. 8. 2014 10:47

    Musela jsem jí dnes udělat znova a rovnou na velký pekáč, protože nám minule ohromě chutnala a litovala jsem, že jsem jí měla jentaktak k bramborám. Tentokrát jsem se s ní ale nekrájela na pidikousky a rovnou jí nastrouhala. Je vynikající a vřele doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cuketa Jarní cibulka Olej Pepř mletý Rohlík Sůl Sýr Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pórková polévka

Sýrová pórková polévka

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Šunková pomazánka - taťkova

Šunková pomazánka - taťkova

Šumajstr

Šumajstr

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Smažené špagety se sýrem

Smažené špagety se sýrem

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
13
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
Cuketa vynikající
Cuketa vynikající
Cuketa zapečená s Nivou
Cuketa zapečená s Nivou
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z…
  • Recepty.cz
  • Cuketa z trouby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact