Plněná cuketa
Plněná cuketa II
Cuketa plněná mletým masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
dakujem,vyborne rady.vsetky som vyskusal,skvele.
Skvělý jídlo to dělám často a na to rozpustím sýr.
Do masa přidávám ještě na másle podušené žampiony a nakonec před dopečením posypu strouhaným sýrem.Chuť se ještě zvýrazní.
Výborné, dělám každé léto. Cuketu rozkrojím v půlce a plním obě dvě. Mě pak nejvíce chutná ta cuketa se sosem, ani maso nemusím :-)
Ja pridávam do mäsa aj trocha ryže, ako keď plním kapustu alebo papriky.
Bigos
Smradlavoučká topinka
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Gyros s tzatziky
Hermelínová omeleta
Sirup z rybízové šťávy
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Lehký sirup z růží
Tvarohový koláč s borůvkami
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky