• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
Napište svůj komentář k receptu

Créme á la Ritz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Créme á la Ritz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 100
      g pórek
    • 50
      g cibule
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 0,25
      l smetana
    • 1
      lžíce pažitka
    • 4
      lžíce rajčatová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a ve slepičím vývaru ji uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, zeleninu propasírujeme, přidáme smetanu a rajčatovou šťávu. Osolíme, chvíli povaříme a přidáme nasekanou pažitku. Hotové necháme vystydnout a uložíme na několik hodin do chladničky. Podáváme za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku…

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PetraS | 28. 7. 2013 14:15

    Božíčku lidičky! ;-) Copak je problém udělat omáčku bez smetany, ochutnat, nabrat na lžíci,kápnout si na ni trochu smetany a zase ochutnat??? :-D

  • Tutu | 13. 6. 2013 10:52

    Sůl zřejmě podle potřeby, každý z nás solí trochu jinak. Nám chutná dosolovat Podravkou. Polévky i ostatní pokrmy dostanou lepší chut´. 8-)

  • hudapeta | 26. 2. 2012 19:12

    ano ta smetana no moc tam nesedí to je pravda ale zase to lépe vypadá kdyby to slo tak dam 1/2 ale dam 2 :-\

  • Vlasta Novák | 24. 2. 2012 12:27

    Opraveno...

  • Ladia
    Ladia | 24. 2. 2012 11:30

    Opravte prosím množství soli.

  • Gaba *** | 18. 10. 2005 08:28

    Chutnalo nám, je dobrá. Jasně,že tam musí být smetana, když je to smetanová polévka a né vývar :o))

  • olinka007 mohrova | 30. 11. 2004 10:26

    je to kremova polevka, tak se tam smetana hodi!

  • Zuzana Cekrová | 8. 3. 2004 11:04

    Proč tam musí být smetana ta se tam vůbec nehodí vadilo by kdybych jí tam nedala?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drůbeží vývar Pažitka Pórek Rajčatová šťáva Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Buřtový salát

Buřtový salát

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Mufínky

Mufínky

Makrelová pomazánka

Makrelová pomazánka

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
30
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
25
Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"
Masové kostky (nudličky)…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Couračka
Couračka
Cream cheese s třešněmi
Cream cheese s třešněmi
Crème Brûlée
Crème Brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact