• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
Napište svůj komentář k receptu

Copánek krásné slečny

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Copánek krásné slečny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g vepřové kotlety
    • 100
      g kuřecí prsa
    • 100
      g hovězí svíčková
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny tři tyto nádhery a to hodně blízko k sobě tak, aby se mohl začít plést cop. Dopleteme cop a opět ho spíchneme špejlí a dáme na rozpálený olej. Zprudka orestujeme a přidáme cibuli a česnek, opět jemně orestujeme. Zalijeme troškou minutkové šťávy a dochutíme sójovkou podle chuti.
2
Podáváme zbavené špejlí a nejlépe s různě upravenou rýží nebo bramborami.
3
Pokud se vám stane to, že je maso syrové, tak ho nechte ještě chvilku podusit v připravené šťávě - maso potom získá ještě intenzivnější chuť.
4
HESLO: jednoduché, chutné, ohromující.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 10. 2007 14:04

    Tak toto by mě opravdu zajímalo. Strašně se mi to líbí, ale vážně si nedovedu představit to pletení. Jana

  • Jitka Malinová | 31. 10. 2006 11:51

    Paní Ivano, recept na minutkovou šťávu najdete v receptech, je též od p. Martina.

  • Ivana Přikrylová | 30. 10. 2006 14:40

    Martine, jen je škoda že ve všech svých receptech si usnadňujete práci a používáte průmyslově vyráběnou "minutkovou šťávu" ve které je určitě spousta konzervačních látek a "éček", což není zrovna nejzdravější.

  • martin jirout | 27. 10. 2006 15:15

    ano přesně jak uvedla paní Jitka nejsou tam napsané plátky ale kusy, pod kterými si můžete představit i pruhy.... jedna porce opravdu váží 300 g.... maso je hotovo ve stejnou dobu i když použijete panenku ....špejle samozřejmě použít nemusíte jde jen o to abyste zbytečně neztratili efekt z copu....maso se samozřejmě může naložit ale poté bych doporučil upravovat spíše na grilu (vodním grilu) ale proti briketám taky nic nemám ale jelikož se blíží zima tak je to nejlepším řešením

  • Jitka Malinová | 27. 10. 2006 10:52

    Tam není napsáno, že jsou to plátky, jen kousky, takže si můžete nakrájet pruhy, které pujdou plést. Já bych to asi před pletením naložila, aby bylo maso křehčí. Vyzkouším při nějaké slavnostní příležitosti.

  • Marie Horáková | 27. 10. 2006 10:34

    Tento recept znám z nějakého časopisu, ale nedělala jsem ho. Tam nebyly kotlety, ale panenka a maso bylo nakrájené na pruhy, které se potom celkem bez problémů splétaly do copů /špejle nebyly zapotřebí /. Myslím, že panenka, kuřecí řízky a svíčková by se mohly dělat stejnou dobu. Byl u toho i obrázek a vypadalo to moc hezky.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:22

    Já jsem to jen špatně napsala...myslela jsem 3x 100g masa.Ono,když se to maso vypeče,ztratí nějaká ta deka na váze.Taky si to pletení nedokážu představit,navíc si myslím,že každý ten druh masa se dělá jinak dlouho,ale jak říkám,budu muset zkusit:o)

  • Ivana | 27. 10. 2006 10:04

    Přidávám se ke Zdeně z JM: určitě 300g porce, ale jak budu splétat 3 placky, to netuším(co tak z těch placek nadělat pruhy a pak splétat - ale to by zas neměl jeden copan 300g, ale to asi neva). Rozhodně nám Martine prosím poskytněte bližší vysvětlivku, protože recept jistě stojí za odzkoušení. Díky

  • Zdena z JM | 27. 10. 2006 09:31

    Já si spíš myslím,že jedna porce je 300 g masa (3x100 g).Což o to,jedlíci by si s tím asi poradili a já bych to bez přílohy asi taky zvládla.Ale nedokážu si představit,jak budu splétat do copu 3 plátky masa.Asi by se musely naklepat co nejvíc do podlouhlého tvaru.Asi to má pan Jirout vyzkoušeno,že to jde.Třeba to ještě nějak blíže vysvětlí.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 08:16

    Nějak si to nedokážu pžedstavit.Nápad zajímavý,ale asi bych se do toho nepustila.100 g masa bude asi porce pro jednoho,že?Ale jak se znám,budu to muset asi nejdřív vyzkoušet,pak přehodnotit:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí svíčková Kuřecí prsa Minutková šťáva Sojová omáčka Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Moučník alá tiramisu

Moučník alá tiramisu

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Masíčko v hermelínu-minutka

Masíčko v hermelínu-minutka

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

26
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Koktejl Mai-Tai
Koktejl Mai-Tai
18
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
17
Jablkový koláč ve skleničce
Jablkový koláč ve…

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact