• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čokoládový nugát 2
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový nugát 2

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový nugát 2
Čokoládový nugát 2
Čokoládový nugát 2
Čokoládový nugát 2
Čokoládový nugát 2
Čokoládový nugát 2
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

40 porce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 2
      ks bílek
    • 100
      g čokoláda
    • 40
      g kakao
    • ořechy
    • sušené ovoce
    • 300
      ml kukuřičný škrob
    • 300
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Oba cukry i kukuřičný sirup (seženete jej v obchodech se zdravou výživou) dejte do pánve, přidejte 60 ml vody a přiveďte k mírnému varu.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat ty nejlepší vanilkové rohlíčky

2
Za průběžného míchání vařte 15 minut. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Horký sirup sundejte z plotny, tenkým pramínkem jej zašlehávejte do sněhu.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat sníh bez bílků

3
Hotová směs má jemnou konzistenci a je lesklá.
4
Přidejte rozpuštěnou čokoládu, prosáté kakao a ještě jednou všechno prošlehejte. Pokud chcete, v této fázi přimíchejte i nasekané ořechy nebo sušené ovoce, je ale potřeba pracovat rychle. Hotová hmota se táhne, je lepivá a pružná.

RADA: Jak správně rozpustit čokoládu ve vodní lázni

5
„Těsto“ rozprostřete do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané silnou vrstvou másla a uhlaďte. Nechte zchladnout v ledničce a nakrájejte.

RADA: Nejlepší recepty na vánoční cukroví

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládová babka

Čokoládová babka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • babiminka | 18. 2. 2017 16:56

    v surovinách fje kukuřičný škrob, v postupu sirup- co je správně...sirup?????

  • babiminka | 18. 2. 2017 16:55

    v surovinách je kukuřičný škrob a v receptu/postupu kukuřičný sirup......sirup je správně??????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví FOOD
Moučníky Cukroví Svačina Vaření Chlazení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr krupice Kakao Kukuřičný škrob Ořechy Sušené ovoce Vanilkový cukr

Rumové kuličky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Rumové kuličky

Poslední sledované recepty

24
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
20
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
18
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem
Kuřecí prsa s pečenou…
16
Lovošská topinka
Lovošská topinka
13
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Další doporučené recepty:

Čokoládový krém II.
Čokoládový krém II.
Čokoladový mousse (pěna)
Čokoladový mousse (pěna)
Čokoládový mug cake bez mouky
Čokoládový mug cake bez mouky
Čokoládový Pedro dortík
Čokoládový Pedro dortík
Čokoládový pohár
Čokoládový pohár
Čokoládový pudink
Čokoládový pudink
  • Recepty.cz
  • Čokoládový nugát 2
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact