• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
Napište svůj komentář k receptu

Co se starým mazancem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Co se starým mazancem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mazanec
    • marmeláda
    • vejce
    • mléko
    • strouhanka
    • cukr
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Mazanec nakrájíme na tenké plátky, plátky rozpůlíme, namažeme marmeládou a slepíme.
2
Slepené půlky plátků máčíme ve vejcích rozmíchaných s mlékem a obalujeme ve strouhance. Smažíme.
3
Pocukrujeme!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alina | 12. 4. 2007 16:41

    Ze starého mazance dělám žemlovku s ovocem

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2007 14:03

    Nám to nechutnalo...Smažila jsem včera holkám po příchodu ze školy a nijak nás tento recept nenadchl. Možná podle Světlany jako buchtičky s krémem, ale takhle nic moc.

  • Světlana Čelechovská | 12. 4. 2007 10:13

    ...asi je to fajn, vyzkouším...já doteď ze zbytků mazance či vánočky dělala dukátové buchtičky...nakrájím na kostičky, zaleju krémem a - chutná to...

  • Šárka | 11. 4. 2007 08:20

    Také jsem viděla tento recept v pořadu Kluci v akci,je to velmi dobrá inspirace a chutný výsledek, pokud zbyde mazanec.Vyzkoušela jsem to i z velikonočního beránka-šlehačkové těsto-výsledek byl dle chuti rodiny kladný.

  • Anonym | 10. 4. 2007 18:05

    S tvarohem "mezi" a navrch cukrované cukrem, který jsme předem smíchali s vanilkovým cukrem v poměru 1 : 1 - to je moje vzpomínka na dětství... Mňáááám!!!!

  • Anonym | 10. 4. 2007 16:57

    To je dobré, jinak ze zbylého mazance dělám žemlovku s tvarohem a jablky také je to dobré

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:25

    Taky jsem to viděla v pořadu KLUCI V AKCI a vypadalo to pěkně. Většinou z mazance nic nezbyde. Budu muset nějaký ten kousek schovat a vyzkoušet.

  • Iva Šubrtová | 10. 4. 2007 11:56

    Já místo mazance použivám veku a mezi dávám sladký tvaroh. Teplé je to výborné.

  • helenus | 10. 4. 2007 11:39

    u nás sa zo sladkého pečiva robia sladké toasty -plnka podľa chuti a toho, čo doma je. najradšej mám strúhané jablká s orechami alebo mleté orechy zmiešané s čokoládou :-)

  • Monika V. | 10. 4. 2007 10:57

    Já z mazance, nebo vánočky dělám žemlovku.

  • Renata Kolářová | 10. 4. 2007 10:25

    U nás když zbyde mazanec nebo vánočka, tak ji osmažím na másle a pocukruju moučkovým cukrem, je lepší než čerstvá

  • Hana Rožníčková | 10. 4. 2007 09:58

    Tak tohle neznám, u nás totiž nikdy nezbyde.

  • ice | 10. 4. 2007 09:52

    ..tento recept včera vařili KLUCI V AKCI..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Svačina Večeře Smažení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Marmeláda Mazanec Mléko Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Palačinky snů

Palačinky snů

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Tiramisu s piškoty

Tiramisu s piškoty

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Ledové latte s Baileys

Ledové latte s Baileys

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

74
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
52
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
51
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
47
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact