• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
Napište svůj komentář k receptu

Co se starým mazancem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Co se starým mazancem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mazanec
    • marmeláda
    • vejce
    • mléko
    • strouhanka
    • cukr
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Mazanec nakrájíme na tenké plátky, plátky rozpůlíme, namažeme marmeládou a slepíme.
2
Slepené půlky plátků máčíme ve vejcích rozmíchaných s mlékem a obalujeme ve strouhance. Smažíme.
3
Pocukrujeme!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alina | 12. 4. 2007 16:41

    Ze starého mazance dělám žemlovku s ovocem

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2007 14:03

    Nám to nechutnalo...Smažila jsem včera holkám po příchodu ze školy a nijak nás tento recept nenadchl. Možná podle Světlany jako buchtičky s krémem, ale takhle nic moc.

  • Světlana Čelechovská | 12. 4. 2007 10:13

    ...asi je to fajn, vyzkouším...já doteď ze zbytků mazance či vánočky dělala dukátové buchtičky...nakrájím na kostičky, zaleju krémem a - chutná to...

  • Šárka | 11. 4. 2007 08:20

    Také jsem viděla tento recept v pořadu Kluci v akci,je to velmi dobrá inspirace a chutný výsledek, pokud zbyde mazanec.Vyzkoušela jsem to i z velikonočního beránka-šlehačkové těsto-výsledek byl dle chuti rodiny kladný.

  • Anonym | 10. 4. 2007 18:05

    S tvarohem "mezi" a navrch cukrované cukrem, který jsme předem smíchali s vanilkovým cukrem v poměru 1 : 1 - to je moje vzpomínka na dětství... Mňáááám!!!!

  • Anonym | 10. 4. 2007 16:57

    To je dobré, jinak ze zbylého mazance dělám žemlovku s tvarohem a jablky také je to dobré

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:25

    Taky jsem to viděla v pořadu KLUCI V AKCI a vypadalo to pěkně. Většinou z mazance nic nezbyde. Budu muset nějaký ten kousek schovat a vyzkoušet.

  • Iva Šubrtová | 10. 4. 2007 11:56

    Já místo mazance použivám veku a mezi dávám sladký tvaroh. Teplé je to výborné.

  • helenus | 10. 4. 2007 11:39

    u nás sa zo sladkého pečiva robia sladké toasty -plnka podľa chuti a toho, čo doma je. najradšej mám strúhané jablká s orechami alebo mleté orechy zmiešané s čokoládou :-)

  • Monika V. | 10. 4. 2007 10:57

    Já z mazance, nebo vánočky dělám žemlovku.

  • Renata Kolářová | 10. 4. 2007 10:25

    U nás když zbyde mazanec nebo vánočka, tak ji osmažím na másle a pocukruju moučkovým cukrem, je lepší než čerstvá

  • Hana Rožníčková | 10. 4. 2007 09:58

    Tak tohle neznám, u nás totiž nikdy nezbyde.

  • ice | 10. 4. 2007 09:52

    ..tento recept včera vařili KLUCI V AKCI..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Svačina Večeře Smažení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Marmeláda Mazanec Mléko Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
16
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
16
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny
14
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact