• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po španělsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po španělsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cizrna
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g hovězí maso
    • 100
      g slanina
    • masox
    • sůl
    • jelito
    • klobása 2 malé nebo jedna velká nožka klobásy typu čabajka

Postup přípravy receptu

1
Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4 díly. Jakmile je cizrna dostatečně měkká, jídlo je hotové. Nezahušťuje se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tarari . | 27. 2. 2008 16:25

    Viděla jsem cizrnu, koupila ji a pak nevěděla co s ní.... Tenhle recept je skvělý a mým chlapům (masožroutům) moc chutnal. Proto dávám jedničku.

  • Marie | 25. 8. 2007 21:31

    Jelito se nedela z masa, ale Krve, krup, cibule a koreni...a ano ve Spanelsku jej maji taky, jen misto krup se pouziva ryze,

  • Jana Malá | 19. 6. 2007 21:46

    V Anglii se jelito jmenuje černý puding.

  • Máří | 19. 6. 2007 13:48

    To by mě taky zajímalo, jestli někde v zahraničí mají obdobu českého jelita? Jelito se dělá z méně kvalitního vařeného vepřového masa, škvarků nebo slaniny, vepřové krve, smažené cibule, vařených krup nebo osmažené housky a směsi koření (pepř, nové koření, muškát, tymián, majoránka,...) - každý řezník má svůj recept a krajové rozdíly jsou velké. Myslím, že jelito ovlivní konzistenci, barvu i chuť - ale masox ho spolehlivě nahradí;-)

  • klara pavlova | 19. 6. 2007 13:07

    Chorizo sezenu, ale co by se podobalo jelitu? Bydlim v AUS a nenapada me, kde to koupit. Jelito je takovy mekky(trochu patlavy), ze?Je to tam potreba kvuli te konzistenci?

  • Gabriela B | 27. 6. 2006 20:13

    Mňam. Podobný recept dělávala moje spolubydlící ze Španělska. Jako klobásu používala chorizo, ale to se asi v Čechách hůře (a nebo za rozumnou cenu) sežene. Hned zařazuji do oblíbených. Je to vynikající.

  • Tereza Jarčušková | 26. 6. 2006 12:51

    Krááááásny recept. Mrkvu vynechám, prípadne nahradím niečím iným, ale je to jednoduché a krásne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Hovězí Z luštěnin Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cizrna Hovězí maso Jelito Klobása Masox Mrkev Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Jednoduchý jablkový koláč

Jednoduchý jablkový koláč

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
15
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
14
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
14
Španělské ptáčky z vepřového
Španělské ptáčky z…

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Vítězka Love Islandu Kiki: Přišla o dítě

Vítězka Love Islandu Kiki: Přišla o dítě

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact