• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po španělsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po španělsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cizrna
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g hovězí maso
    • 100
      g slanina
    • masox
    • sůl
    • jelito
    • klobása 2 malé nebo jedna velká nožka klobásy typu čabajka

Postup přípravy receptu

1
Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4 díly. Jakmile je cizrna dostatečně měkká, jídlo je hotové. Nezahušťuje se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tarari . | 27. 2. 2008 16:25

    Viděla jsem cizrnu, koupila ji a pak nevěděla co s ní.... Tenhle recept je skvělý a mým chlapům (masožroutům) moc chutnal. Proto dávám jedničku.

  • Marie | 25. 8. 2007 21:31

    Jelito se nedela z masa, ale Krve, krup, cibule a koreni...a ano ve Spanelsku jej maji taky, jen misto krup se pouziva ryze,

  • Jana Malá | 19. 6. 2007 21:46

    V Anglii se jelito jmenuje černý puding.

  • Máří | 19. 6. 2007 13:48

    To by mě taky zajímalo, jestli někde v zahraničí mají obdobu českého jelita? Jelito se dělá z méně kvalitního vařeného vepřového masa, škvarků nebo slaniny, vepřové krve, smažené cibule, vařených krup nebo osmažené housky a směsi koření (pepř, nové koření, muškát, tymián, majoránka,...) - každý řezník má svůj recept a krajové rozdíly jsou velké. Myslím, že jelito ovlivní konzistenci, barvu i chuť - ale masox ho spolehlivě nahradí;-)

  • klara pavlova | 19. 6. 2007 13:07

    Chorizo sezenu, ale co by se podobalo jelitu? Bydlim v AUS a nenapada me, kde to koupit. Jelito je takovy mekky(trochu patlavy), ze?Je to tam potreba kvuli te konzistenci?

  • Gabriela B | 27. 6. 2006 20:13

    Mňam. Podobný recept dělávala moje spolubydlící ze Španělska. Jako klobásu používala chorizo, ale to se asi v Čechách hůře (a nebo za rozumnou cenu) sežene. Hned zařazuji do oblíbených. Je to vynikající.

  • Tereza Jarčušková | 26. 6. 2006 12:51

    Krááááásny recept. Mrkvu vynechám, prípadne nahradím niečím iným, ale je to jednoduché a krásne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Hovězí Z luštěnin Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cizrna Hovězí maso Jelito Klobása Masox Mrkev Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Cuketa vynikající

Cuketa vynikající

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Špagety z pánve

Špagety z pánve

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Doporučujeme

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
13
Virgin mojito
Virgin mojito
13
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Rudý ďábel Ewa Farna: V kůži a korzetu rozpálila nákupák!

Rudý ďábel Ewa Farna: V kůži a korzetu rozpálila nákupák!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact