Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Květák s mletým masem po boloňsku
Cizrna na italský způsob
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!
Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....
Opravdu 500g protlaku?
Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)
přesně!!!
bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...
jak muze ve zdrave vyzive byt maso?
Hnus!
Sýrové tyčinky
Zapékaná kapusta s rýží
Ďábelské toasty - směs
Tvarohová vánočka
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Domácí kandovaný zázvor
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Čočkové ragú
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek