• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Císařské kuře
Napište svůj komentář k receptu

Císařské kuře

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Císařské kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 350
      g cibule
    • 300
      g šunka
    • 300
      g eidam sýr
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z kuřete odstraníme kůži, naporcujeme na malé porce, osolíme ze všech stran a potře­me česnekem. Mísu z varného skla vymažeme olejem, na dno naskládáme plátky šunky, na ni dáme polovinu porcí kuřete, zasypeme nakrájenou cibulí. Na vrstvu cibule dáme vrstvu nahrubo nastrouhaného sýra a poka­peme olejem. Znovu dá­me šunku a celý postup opakujeme až do zpraco­vání všeho materiálu.
2
Nakonec dáme vrstvu sýra a pokapeme tukem. Dlaní pevně umačkáme, přikry­jeme a necháme 24 hodin v chladu odležet. Druhý den pečeme zakryté, až do změk­nutí masa. Asi 15-20 minut před upečením sejmeme víko, aby na mase vznikla kůrčička ze sýra.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenileni | 27. 6. 2013 17:12

    Je to fakt mňamka, už to znám dlouho a doporučuji, doma se po něm jen zapráší a na slavnostní oběd je to dobrý výběr :-P Dcera si ho ,,poručila,, na sobotní oběd s přítelem :-P Dobrou chuť. ♥

  • Martina Svobodová | 21. 2. 2010 12:08

    Sice jsem nenechala přes noc naložené, ale i tak to bylo něco užasného. Použila jsem recept jako slavnostní recept při synových narozeninách a olizovali jsme se všichni až za ušima. Jako přílohu jsme si dali brambory nebo rýži.

  • Hana Rožníčková | 8. 10. 2006 13:13

    V sobotu jsme měli k obědu, mohu jen doporučit, bylo to výborné!!!

  • Zdena z JM | 6. 10. 2006 06:20

    Výborné,pekla jsem na větším pekáči,takže jsem dala:šunku,cibuli,kuřecí stehenní řízky,zase cibuli a hustě jsem to všechno zasypala uzeným sýrem.A hned jsem to strčila do trouby.Rychlé a vynikající.Dávám 1.

  • Andrea Gurášová | 4. 10. 2006 16:53

    opravdu výborné, mohu jen doporučit

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Kuřecí maso Olej Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lepenice

Lepenice

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Vařený krém do cukroví a řezů

Vařený krém do cukroví a řezů

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

36
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
33
Černé trubičky
Černé trubičky
18
Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka
Kapsy s mozzarellou a…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Císařské kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact