• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
Napište svůj komentář k receptu

Čína z párků

autor: Marcela 1
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína z párků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks párky
    • 1
      ks cibule velká
    • 10
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks bílé zelí malá hlávka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Párky a cibuli nakrájíme na kolečka, obalíme v solamylu a opečeme na tuku. Pak přidáme nakrájené žampiony a zelí. Podlijeme maličko vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, hořčicí a kečupem.
2
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valentýnská srdíčka z párků

Valentýnská srdíčka z párků

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Kachní prsa ala čína

Kachní prsa ala čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hnus | 7. 2. 2016 20:08

    Fuj to je hnus. Zerte jako lidi a ne jako prasata.

  • sisi | 3. 5. 2014 13:11

    Pani Kveto, parky jsou sup sup, takze autor urcite myslel zeli a zampiony.

  • Ivča | 14. 2. 2014 23:38

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Pepa | 14. 2. 2014 23:33

    á máme tady další hnus ..kdo takhle doma vaří je prase ..nic víc

  • Květa | 13. 2. 2014 21:25

    Prosím o radu, co má změknout? Ty párky? Nějak se mi to nezdá :-\

  • martaska | 11. 2. 2014 19:01

    musí být ten solamyl?

  • H | 10. 8. 2013 10:02

    ;-) :-D :-D :-D

  • nečetl jsem, nebudu číst | 20. 7. 2013 22:11

    a moc se přimlovám za vymazáni. Na serveru o vaření nemá GodhajPao co dělat. Pro všechny příznivce kečupové polévky a podobných hnusů doporučuju mimi bazar a další media :-X :-S

  • Iva | 21. 10. 2012 16:10

    Doufám,že vám za tyhle řeči zablokují přístup,vy Ynteligente.A upřímně pochybuji,že pochopíte zo,co jsem tím inteligentem chtěla říct.

  • Kateřina Pátková | 21. 10. 2012 15:02

    Vypadá to zajímavě :-\ ,při první příležitosti odzkouším ;-)

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:35

    Fuj to jsi asi nikdy nejedla nic lepšího než konzervy :-(

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:34

    To jídlo patří vzít a celý ho vyhodit do koše. Dělá se mi z toho zle. Jíte hůř než zvířata....

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:33

    Tohle vymyslí jedině český prase. Hnus hořčice a kečep do číny. Proboha co to vaří za negramota. Fuj!

  • PetraV | 5. 4. 2012 11:55

    Čína ano , ale ne to "COSI" na těchto fotkách :-$

  • Jirka Babica | 16. 11. 2011 14:06

    Fujtajbl to je blaf...jako s kečupem se dá sníst prej všechno ale co je moc to je moc :-$

  • Michaela Linhartová | 29. 10. 2009 16:49

    Mě to přišlo bez chuti, tak jsem tam dala Orientální koření. A je to dobrý a rychlý.

  • miroslav deak | 28. 9. 2008 18:33

    Rychlé a hlavně vynikající.

  • Zuzana Hánová | 2. 2. 2008 18:07

    čína je výborná

  • Věra z Dc | 23. 8. 2007 10:41

    Jednoduché, Rychlé, Dobré a levné no prostě JRDL :-) doporučuji a dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Párky Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Tuk Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Roštěnky na špeku

Roštěnky na špeku

Dukátové buchtičky III.

Dukátové buchtičky III.

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Harlekýn

Harlekýn

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Čína se zeleninou
Čína se zeleninou
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína z kapra
Čína z kapra
Čína z uzeného masa
Čína z uzeného masa
Čína z vepřového masa
Čína z vepřového masa
Číňan na houbách
Číňan na houbách
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact