• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
Napište svůj komentář k receptu

Čína pana Nerudy

autor: denbaden
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína pana Nerudy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balíček kuřecí maso
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      lžíce sojová omáčka cca
    • 1
      ks česnek palička
    • pepř mletý
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku. Podlijeme sojovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a bohatě zastříkneme kečupem. To podle Vaší chuti, nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Provaříme a podáváme nejlépe s hranolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • luky vopravil | 27. 11. 2013 15:09

    Snadný a výborný MAMKA byla nadšená. :-) :-D 1

  • Fili | 27. 11. 2012 16:29

    Skvele! Do jidla jsem dal tu zakysanou smetanu velkou. Jidlo uplne exkluzivni a pritelkyne nadsena!! Vyborne! :-)

  • Pavla | 3. 12. 2010 07:56

    Díky za recept-včera jsme zkusili (bez česneku/část kečupu jsem nahradila rajčaty z konzervy). Jen příloha by mi přišla vhodnější chleba nebo i rýže. Ale i když jsem udělala hranolky podle doporučení v recpetu tak se po tom také jen zaprášilo :-)

  • Lenka Nerudová | 17. 4. 2009 11:08

    Sylvo, majdy je dost, klidně dejte ty smetany dvě a majdy bude habaděj

  • Sylva P. | 3. 4. 2009 11:07

    Šla by k tomu jako příloha rýže? Jestli je dost té majdy?

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 18:58

    Určitě příště tu zakysanku vyzkouším, v neděli jsem bohužel musela vzít to, co bylo doma po ruce

  • Lenka Nerudová | 30. 3. 2009 13:04

    Evičko, zkuste opravdu příště tu kysačku, ta tomu dá teprve ten správný šmrnc :-)

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 12:15

    V neděli jsem vyzkoušela /neměla jsem sice zakysanou smetanu, tak jsem dala šlehačku/, vynikající, dávám 1 a alespoň tři hvězdičky k tomu

  • Věra Štroblová | 25. 3. 2009 14:29

    V jednoduchosti je krása, zkusím vyzkoušet zda to v tomto případe funguje a bude-li to nejen krásné ale i chutné :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Jednoduchý švestkový koláč

Jednoduchý švestkový koláč

Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

Krémová omáčka s kuřecím masem a…

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

63
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…
47
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka
29
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
28
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…
28
Ganache do koblih nebo dortů
Ganache do koblih nebo…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Deník Aha! 1.11.2025

Deník Aha! 1.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact