• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cikánské řízky
Napište svůj komentář k receptu

Cikánské řízky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 16
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cikánské řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso králičí, kuřecí, vepřové
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 5
      ks vejce
    • 2
      ks cibule střední
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      lžička vegeta
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Používám nejraději maso kuřecí, rychle se dělá a je chutnější. Maso a cibuli nakrájíme na menší kostičky. Všechny ingredience smícháme dohromady do větší zadělávací mísy podle množství masa. Důkladně zamícháme a naložíme na 24 hodin do lednice. Druhý den pečeme placičky do zlatohněda až do hněda.
2
Podáváme jako přílohu brambory nebo bramborovou kaši. Je to moc chutné a pánové to ocení.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cikánské toasty

Cikánské toasty

Cikánské halušky

Cikánské halušky

Cikánské koleno

Cikánské koleno

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenka | 7. 1. 2012 06:43

    ale cigani takle rizky nedelaj pekne kecas :-D

  • Miroslava Severová | 30. 4. 2009 07:35

    Dělala jsem včera k večeři, mám na receptu 400g kuřecích prsíček a 4 vejce+ koření, solamyl atd. Z tohoto množství jsem udělala 17 placiček (velké asi jako lívanečky - mohlo by se i na lívanečníku péci). Dali jsme si k tomu chleba,hořčici a zeleninový salát. Výborné hodnotím za 1 !!

  • Jarka Mastilová | 7. 8. 2008 19:34

    dnes jsem dělala na oběd,přidala jsem česnek a ubrala cibule,byly fakt moc dobré.Dávám 1.Recept je podobný čínským placičkám,které jsou zde také.

  • Petra- autor receptu | 6. 3. 2008 12:17

    Odpovídám na vaše dotazy, toho masa má být opravdu tak kilo, může být i o něco víc záleží kolik chcete z toho udělat řízečků. Je to čistě na vás, kolik masa zrovna máte. Většinou je z toho kila dělám, ale stalo se mi že jsem opoměla a měla pouze půl kilo a nic se nestalo, jen bylo více "sosu".

  • Dana Musilová | 13. 1. 2008 11:24

    Jani, já měla málo masa, tak jsem dala asi 450gramů a ostatní suroviny jsem dala poloviční dávku. Proto myslím, že na celou dávku by mělo být 1 kg masa. Dala jsem vepřové, ale jak se uleželo, tak by jste nepoznala, že jde o vepřové, měkkounké jako dort!

  • Jana Š. | 11. 1. 2008 21:46

    Danko, kolik jste dávala masa (v gramech)? Alespoň přibližně.

  • Dana Musilová | 11. 1. 2008 17:45

    Je to vynikající, ty kostičky masa musí být opravdu malé, aby se to lépe spojilo-už to vím na příště, myslím, že toho masa má být asi 1kg. Zmizelo to s rychlostí blesku-mňam

  • Dana Musilová | 10. 1. 2008 17:45

    Mám to naložené, ale bohužel jsem neobjevila, kolik toho masa má být...připadá mi nějak moc vajec, no uvidíme, zítra napíšu ohlasy těch mých chlapů :-)

  • Marie Netolická | 22. 4. 2007 13:04

    Je to výborné, mohu doporučit. Já ještě přidávám lžičku kari. Ale i bez něj je to mňamka ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí
Maso Králičí Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza na plech

Pizza na plech

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

37
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
35
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
35
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…
35
Houbový guláš
Houbový guláš
30
French toast
French toast

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cikánské řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact