• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cikánská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Cikánská omáčka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cikánská omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg cuketa
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • 2,50
      dl rostlinný olej
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      sklenice kečup - ostrý nebo jemný

Postup přípravy receptu

1
Papriky nakrájíme na proužky, cuketu na kostičky a cibuli najemno. Přimícháme ostatní přísady a vaříme 30 minut. Naplníme do skleniček a sterilujeme 20-25 minut při 80 °C. Používáme na špagety, topinky nebo ke všemu...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Křenová omáčka od babičky

Křenová omáčka od babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hulka.ja
    hulka.ja | 17. 7. 2012 12:05

    Já mám rád ostré , tak jsem přidal několik feferonek a nemá to chybu. Jarda.

  • Jana Kutačová | 25. 8. 2006 15:27

    Znám palačinky i na slano,ale zase se mi zdálo,že si chtěl někdo opět jen "rýpnout"a chytat za slovíčka.jinak se dá opravdu tato omáčka použít téměř všude.:o)

  • Maruš | 22. 8. 2006 18:22

    Někdo třeba dělá palačinky i ve slané verzi.Já je např.potřu kečupem,dám plátek sýra,plátek šunky,krabí tyčinku,zabalím,obalím jako řízek a smažím.A k tomu by se táto omáčka mohla dát.

  • Věra | 22. 8. 2006 12:01

    Milý/á J. může to opravdu dát i na palačinky pokud nebudete nic jiného a budete mile překvapeni, že se to dá jíst. Např. v receptu plněné palačinky potřete místo kečupu cikánskou omáčkou dáte šunku a sýr zabalíte obalíte jako řízek v trojobalu a osmažíte. Je to paráda.

  • Jana Kutačová | 22. 8. 2006 10:26

    J. Na palačinky je to vůbec nejlepší.Dobrá hláška a opravdu nikam jinam bych Cikánskou omáčku nedávala....:o))))))))

  • zdenka a | 20. 8. 2006 18:11

    recept ma zaujal vcera som vyskusala je to vyborne pridala som uz niekde zmienovane korenie adzika

  • J. | 2. 10. 2004 16:00

    Pouzíváme ke vsemu...(napr.: palacinky?)

  • Kuchařka on-line | 17. 6. 2004 12:32

    Opraveno, já si toho vůbec nevšimla :))

  • Anonym | 17. 6. 2004 12:11

    V ingrediencich se nepíše kolik té cukety.

  • Štroblová | 17. 6. 2004 11:31

    Prosím o opravu receptu má být 1 kg cukety ne cukru dík :) hups... stal se omyl, asi by to nebylo moc dobrý souhlasím s anonymem ne moc cukru ale žádný cukr....

  • Wentová | 16. 6. 2004 13:59

    Když to zkusíte z poloviční dávky bude tam jen 1/2 kg cukru... a myslím, že ti co to dělají vědí co je dobré...

  • Anonym | 16. 6. 2004 13:29

    Není toho cukru trochu moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cuketa Kečup - ostrý Paprika Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Smažená hlíva

Smažená hlíva

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Čokoládový dort V.

Čokoládový dort V.

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
22
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Cikánská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact