Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Pikantní čalamáda
Drožďové knedlíčky do polévky
Mazané řízky
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Cuketa se šunkou
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Cizrnová polévka - vydatná
Ořechový biskupský chlebíček
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Čokoládovo-karamelový koláč