• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Napište svůj komentář k receptu

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík -včerejší
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • maso sýr nebo zelenina
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Nejde o žádný převratný recept, jen o návod, jak si připravit pokrm chutnější, s menším množstvím tuku.
2
Pokud obalujeme řízky, sýr, zeleninu v klasickém trojobalu, je lepší, když si připravíme strouhanku těsně před obalováním, tzn. čerstvou. Starší rohlíky (nesmí být zcela tvrdé!) buď pomeleme na masovém strojku nebo je rozmixujeme v mixéru, pak takto připravenou strouhanku použijeme, jak jsme zvyklí.
3
Strouhanka připravená z "měkkých" rohlíků nebude sát tolik oleje, jelikož obsahuje vodu a řízky už na pohled budou hezčí, nadýchanější a větší. :-) Samozřejmě, že je i tak můžeme po usmažení ihned položit na ubrousek a tím množství tuku ještě více snížit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Obalované koblížky

Obalované koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Uhlová | 26. 3. 2017 20:15

    Starší né tvrdé rohlíky obsahují ještě vlhkost,která zabraňuje tuku nasát se při smažení do strouhanky tolik jako když obaluji v suché strouhance a taky zůstane nadýchanější než ze suché.Řízky bych do suché strouhanky neobalila nikdy a smažený sýr je s čerstvou strouhankou úplně perfektní.

  • Mirka | 17. 8. 2016 21:17

    Bezvadný!! Až příště budu chtít dělat řízky tak určitě z neusušených rohlíků. Doporučuju :-*

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 18:25

    Docela jsem si nevěděl rady se zařazením,tak mi prosím dle potřeby poraďte,díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Ostatní Dietní Pečivo Oběd Večeře Smažení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Olej Rohlík Rozšlehané vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Kuřecí kousky s hořčicí

Kuřecí kousky s hořčicí

Černý kuba

Černý kuba

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka mix

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

75
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
24
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
22
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Jitka Boho už bydlí s Langmajerem: Pozdrav z hnízdečka lásky

Jitka Boho už bydlí s Langmajerem: Pozdrav z hnízdečka lásky

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
Chutná čína ze sojového masa
Chutná čína ze sojového masa
Chutná zeleninová polievka
Chutná zeleninová polievka
Chutní šnečci
Chutní šnečci
Chutný salát
Chutný salát
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact