Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách
Bramborový kuba
Sýrová pomazánka s nivou
Zapečené plněné bagety
Bramborové placičky se špenátem
Plněné cukety s ementálem
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Rafaelo se salkem
Jehněčí kotlety na bylinkách
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem