• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Chřest zapečený s tymiánem
Napište svůj komentář k receptu

Chřest zapečený s tymiánem

autor: magazinka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chřest zapečený s tymiánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks česnek
    • 12
      ks chřest
    • 2
      lžička olivový olej
    • 0,50
      lžička tymián (Sušený)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 200 °C. Výhonky chřestu omyjeme, odkrájíme tvrdé konce (zhruba 2 cm).Vložíme chřest do pekáčku, spolu s napůlenými stroužky česneku, pokapeme olivovým olejem, zaprášíme tymiánem, solí a čerstvě pomletým pepřem. Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 minut, po deseti minutách chřest v pekáčku otočíme. Po patnácti minutách můžeme přidat jemně nastrouhaný sýr (nejlépe parmesan). Výborně jako příloha k masu, rýži, bramborám či jako dietní strava - 4 výhonky chřestu mají 14 kalorií.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený hermelín s tymiánem

Pečený hermelín s tymiánem

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 31. 7. 2016 14:18

    Dobré, jednoduché, chválím!

  • Lada P. | 29. 8. 2011 18:47

    Vyzkoušela jsem to ze zeleného i z bílého chřestu. Obě varianty úžasný. Jen pro rychlejší úpravu a konzumaci jsem chřest nakrájela rovnou na špalíčky a česnek na plátky. Jím samotné bez masa, rovnou z pekáčku. Mňamka.

  • evelina | 23. 1. 2008 13:58

    Moc dobre. Nikdy predtim me nenapadlo kombinovat chrest s tymianem a dopadlo to vytecne.

  • barunka:) | 20. 4. 2007 16:58

    wýborný:)

  • Lada Kovářová | 31. 5. 2005 13:44

    Sice tohle nesouvisí s receptem, ale ... výtečné se píše s tvrdým y.

  • dominika hjkotrdovha | 31. 5. 2005 13:39

    dobré je za 3ale já dávám za 1*vítečné.není co dodat .

  • Anonym | 31. 5. 2005 10:19

    Dneska si to uvařím a pak napíšu, jaké to bylo.

  • anonym | 28. 5. 2005 18:50

    Vítečné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Marek | 23. 5. 2005 17:57

    Ted se o to budu pokouset snad to vyjde.....:-)

  • Helča | 12. 3. 2004 09:04

    No........ dobrou chuť!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chřest Olivový olej Pepř mletý Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Babičky škvarkoví šneci

Babičky škvarkoví šneci

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

16
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
15
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
14
Krtkův dort
Krtkův dort

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Chřest zapečený s tymiánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact