Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šalamounské řezy
Kotlety (řízky) v alobalu
Vepřové ragú z mletého masa
Výborná omáčka na špagetky
Kapustová polévka s vločkami a…
Pizza se sýrem
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem