Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nevařená rybízová šťáva
Okurkové řezy s paprikou
Teplý bramborový salát
Borůvkový tvarohový dort
Čínské masové placičky alá Zita…
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem