• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake II.

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sušenky be-be
    • 1
      máslo
    • 1
      kg měkký tvaroh 4 kostky
    • 100
      g cukr krupice (až 200g)
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce vanilkový pudink
    • 300
      ml šlehačka
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát.
2
Smícháme tvarohy s cukrem, v receptu bylo jen 100 g, ale já jsem dala 200 g. Tvaroh je lepší v obale, ne ve vaničce. Pak se přidá vanilka, vejce, pudink (vrchovatá lžíce) a nakonec se vmíchá ušlehaná šlehačka.
3
Odstraníme dno dortové formy a nahradíme ho pečícím papírem (formu jsem postavila na papír a okraje jsem "ovinula" kolem formy, aby byly vyšší, dělaly jakoby lem a během pečení tak nic nevyteklo.
4
Základ ze sušenek a másla rozložíme do formy a tiskneme na papír i boky formy tak, aby vytvořil souvislou vrstvu. Na ni vlijeme tvarohovou směs a urovnáme. Přečnívající okraje ze sušenek jsem lehce stáhla dolů.
5
Pečeme 40 min. ve vyhřáté troubě při 150°C (To je v receptu, mně to trvalo déle, ale to záleží na troubě). Necháme uležet do druhého dne.
6
Tento recept byl uveřejněn v IN magazínu Hospodářských novin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Cheesecake

Cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2009 05:32

    Pane Brusáku, úplně přepsat tak, jak to bylo v novinách nešlo, bylo tam spoustu odboček, ty jsem vynechala a takto tam je postup popsaný. Mé připomínky jsou v závorkách, krom jedné výjimky a to množství cukru. Zdravím. Ivana

  • František Brusák | 6. 9. 2009 22:27

    Poud jste uvedla zdroj receptu což je správný měla jste ho přepsat jak byl v novinách a svoje připomínky napsat do komentářů.Já tomu rozumím ale je to trochu chaotický.

  • Ivana Samcová | 23. 8. 2009 15:22

    Úplně jsem zapomněla: necháme uležet do druhého dne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Šlehání Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Pečící papír Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový lusk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

199
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
117
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
35
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
30
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact