Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nanukové řezy
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Hermelín v listovém těstíčku
Borůvkový (višňový) likér
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Kuřecí stehna na medu s jablky
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky