Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masarykovo cukroví
Hermelín v listovém těstíčku
Makové koblížky
Vepřové řízky po moravsku
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Koláč s tvarohem a jablky
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky