Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablková buchta bez vajec
Valašské koláče - Frgále
Levná a rychlá bábovka
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Grilovaná krkovička se zeleným…
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví