Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Cuba libre
Kedlubnová krupicová polévka
Slaná roláda jako dort
Chléb
Raubířovy zapečené těstoviny
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Feferonková pasta
Avokádové lanýže
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Šopský salát
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami