Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kořeněné špízy s pórkem
Květáková polévka s mrkví II.
Rajčatová polévka
Jednoduché tiramisu
Velmi snadná žampionová omáčka
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Buřtguláš trochu jinak
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Čevabčiči
Makovec se švestkami