Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát II.
Blesková pomazánka
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Bílý šťovíkový boršč
Nízká čokoládová buchta
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Těstoviny se špenátem
Proužky portobello ve strouhance
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem