Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Gyros s tzatziky
Kokosovo-tvarohový sen
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rohlíčky a pletýnky
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Masové špízy s bramborami
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Rychlý borůvkový koláč
Bramborový koláč se zeleninou
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem