Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Závin z listového těsta se špenátem
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Mazanec ze sušeného droždí
Moravská kapsička
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Makovky - sladké housky
Okurkové smoothie
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…